Blog

Blijf op de hoogte van de laatste YLA nieuwtjes!

De vlaggen hangen uit, het vernieuwde YLA blog is een feit!

Yes, het is zover, YLA is nu ook in blogland te vinden. Wij zijn Yvonne en Lotte van YLA Lifestyle & Wol en geven jullie graag een kijkje achter de schermen bij onze creatieve activiteiten. De A in YLA (Antoine) is inmiddels met pensioen, maar nog steeds beschikbaar voor hand- en spandiensten gelukkig! We hebben een grote passie voor alles wat met haken te maken heeft, maar we breien af en toe ook. Al moet Lotte nog enorm in de leer om het breien echt onder de knie te krijgen 😉

Het haakvirus is sinds 2009 toegeslagen en sindsdien zijn we niet meer gestopt met haken. Dat haken verslavingsgevoelig is en dat je meer kunt maken dan je zelf kunt dragen is precies waardoor onze webwinkel is ontstaan. Er zijn zoveel leuke projecten om te haken! Sinds 2013 zijn wij officieel een bedrijf en verkopen naast onze handgemaakte producten (want ja, wat moet een mens met 20 gehaakte mutsen?) ook garens.

Yvonne is de creatieve ontwerpster van ons twee en de patronen worden uitgeschreven door Lotte. Lotte vindt het daarnaast ook een super leuke uitdaging om kleuren bij elkaar te zoeken. We vullen elkaar wat dat betreft goed aan. En we zijn ook nog moeder en dochter, hoe leuk is dat!

“We vinden het super om van een hobby nu ons dagelijks werk te kunnen maken en genieten hier elke dag van!” ~Lotte

Het YLA blog is bedoeld als inspiratiebron voor al je haak- en breiwerkjes. Denk hierbij aan (gratis) patronen, kleur inspiratie en garentips. Ook zullen we tutorials maken voor zowel beginners als gevorderden.

“We staan positief in het leven en houden van creativiteit en kleur! “ ~Yvonne

Kijk rond en laat je inspireren! Oh, en laat eens een berichtje achter, dat maakt ons blij 🙂

Reageer op dit bericht