Blog

Blijf op de hoogte van de laatste YLA nieuwtjes!

YLA Lifestyle & Wol gastbloggers

Even voorstellen…de YLA gastbloggers!

Wat zijn we blij met deze drie creatieve dames! Marije, Jo-Lynn en Liesbeth gaan voor ons aan de slag en zullen maandelijks een leuke blog schrijven voor YLA. Ze nemen jullie mee in hun haak- en breiwereld! Natuurlijk kan een voorstelrondje niet ontbreken. Maak dus nu kennis met de YLA gastbloggers!

Marije

YLA Lifestyle & Wol gastblogger Marije
Hallo allemaal! Ik reageerde op de Facebookoproep van YLA voor gastblogsters en ik ben één van de lucky drie! Mijn naam is Marije, ik ben 28 jaar en schrijf al een paar jaar op mijn blog Luova Tyttö over haken en andere creatieve uitspattingen. In het dagelijkse leven werk ik in het onderwijs, waar ik les geef in exacte vakken en leerlingen met gedragsproblemen coach. Haken is mijn passie en sinds 2012 heb ik dagelijks de haaknaald vast en loopt mijn hoofd over van ideetjes. Ik heb een zwak voor wol en nieuwe projecten en kijk er naar uit om voor YLA te gaan bloggen. Samen met de ander gastblogsters hoop ik jullie als lezers te kunnen inspireren!

 

 

Jo-Lynn

YLA Lifestyle & Wol gastblogger Jo-LynnHoi! Ik ben Jo-Lynn, een 29-jarige mama van twee zonen. Overdag werk ik als leerkracht Nederlands en ’s avonds zit ik meestal in de zetel met een haakwerkje of een goed boek, aan tafel met de naaimachine of aan de laptop te bloggen op Tussen Soep en Patatten. De haak-, naai- en blogkriebel kreeg ik vijf jaar geleden te pakken en ondertussen kan ik ze niet meer wegdenken uit mijn leven. In mijn vrije tijd struin ik dan ook het liefst Pinterest af op zoek naar leuke patroontjes, volg ik talrijke blogs op Bloglovin en shop ik stof en garen. Mocht ik al mijn creatieve uitspattingen de vrije loop laten, dan kom ik niet toe met 24 uren in een dag. Je kunt me dus gerust verslaafd noemen. Het is dan ook niet te verwonderen dat ik ontzettend in de wolken ben met de kans die ik krijg van YLA om hier maandelijks een gastblog te schrijven. Ik hoop jullie vaak te kunnen inspireren en warm te maken om creatief aan de slag te gaan! Liefs, Jo-Lynn

 

Liesbeth

YLA Lifestyle & Wol gastblogger Liesbeth

Ik stel me graag aan jullie voor! Mijn naam is Liesbeth, eigenaar van de blog handighaken.com en ik ben één van de nieuwe gastbloggers van YLA Lifestyle. Ik ben 27 jaar en ik woon samen met mijn lieve man, 2 katten en 44 haaknaalden. In 2011 heb ik het haken ontdekt en sindsdien ben ik verkocht! Een groot deel van mijn vrije tijd bestaat uit haken: van amigurumi tot woondekens en van vesten tot mooie omslagdoeken, alles passeert de revue. Maar mijn favoriete projecten zijn mooie omslagdoeken en kleurrijke woondekens. Ik heb onwijs veel zin om voor YLA Lifestyle aan de slag te gaan en ik hoop jullie met mijn bijdrage te inspireren!

 

 

Welkom in ons team ladies!

We kijken uit naar jullie leuke, creatieve en inspirerende blogs!

1 Reactie

  1. […] Samen met Jo-Lynn en Liesbeth ga ik maandelijks voor YLA een inspirerende blog schrijven over een handwerkproject. Ik kan niet wachten en heb er super veel zin in! De voorstelblog waarin we ons alle drie voorstellen kun je hier vinden! […]

Reageer op dit bericht