Blog

Blijf op de hoogte van de laatste YLA nieuwtjes!

gehaakte lentesjaal

Jaaaaa het is lente! – YLA’s gehaakte lentesjaal

De zon schijnt, het is weer langer licht en de bloemetjes verschijnen overal. Heerlijk vind je niet?

Een aantal weken geleden ging ik naar de Handwerkbeurs in Zwolle. Een hele leuke beurs waar ook YLA lifestyle aanwezig was met een prachtige stand. Ze verkochten daar onder andere de geweldig leuke haakpakketjes voor het haken van het schattige lente sjaaltje met bloemen. En eerlijk is eerlijk, ik was gelijk verliefd! Nu hou ik sowieso al van bloemen…. Buiten, op de vaas en gehaakt, I love it ❤ Dus dit pakketje was snel gekocht.

Gehaakte lentesjaal

De basis van het sjaaltje haakt heerlijk weg, het patroon is duidelijk en goed omschreven en rijk geïllustreerd met duidelijke foto’s. Het is een mooie basis sjaal die ook zonder bloemetjes al geweldig leuk is.

Vervolgens begon het haken van de kleine roosjes, ik haakte ze eerst allemaal en maakte ze daarna vast aan het sjaaltje. Zoals je ziet, waren dat veel draadjes om af te hechten, heel veel draadjes 😉. En aangezien het afhechten van draadjes niet echt mijn hobby is, deed ik iedere dag een paar roosjes en dan zie je het gewoon groeien, prachtig gewoon. Natuurlijk kun je ook gewoon minder kleine roosjes erop maken, ook leuk.

gehaakte lentesjaal

Toen alle kleine roosjes erop zaten haakte ik de prachtige grote rozen, wat zijn ze mooi!

gehaakte roos

Nog de grote rozen bevestigen op de sjaal en klaar is deze leuke bloemige lentesjaal. Ik ben verliefd ❤.

gehaakte lentesjaal

Wil jij ook zo’n leuke sjaal haken? Bekijk de haakpakketjes dan in de YLA shop of bestel het losse haakpatroon.

Geniet van het voorjaar!

Liefs,
Wendy

Reageer op dit bericht