Blog

Blijf op de hoogte van de laatste YLA nieuwtjes!

Even voorstellen: nieuwe gastblogger Wendy

Hallo allemaal,

Ik wil mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Wendy, sommigen van jullie kennen mij misschien via mijn blog of instagramaccount Wendy’s Mhaaksels.

Ik woon in de prachtige Achterhoek, samen met mijn vriend, onze dochter en onze ondeugende zwarte kater. YLA Lifestyle is redelijk dicht bij mij in de buurt, dus ik vind het leuk om af en toe naar de Haak In te komen of een workshop te volgen, erg gezellig! Wie weet komen we elkaar daar eens tegen, dat zou ik leuk vinden! Superleuk ook dat ik vanaf nu ben toegevoegd aan het gezellige team van gastbloggers  van YLA Lifestyle. Jullie zullen dus ook regelmatig blogposts van mij hier tegen gaan komen.

Het handwerken leerde ik mijzelf als kind, door goed op te letten bij anderen en vooral bij mijn beide lieve oma’s, die inmiddels helaas zijn overleden. Altijd was ik als kind met haaknaalden, breipennen en een ouderwetse handnaaimachine in de weer, en als ik iets niet wist kon ik altijd bij mijn oma’s terecht. Hoe klein ik ook was, van  heel veel mensen kreeg ik restjes stof, restjes garen, etc. Geluksmomentjes, dan kon ik weer lekker creatief aan de slag.  Naast handwerken vond ik alles wat met creativiteit te maken had erg leuk, dat is altijd zo gebleven. Toch zijn er periodes waarin ik niet haakte of breide, maar een aantal jaren geleden heb ik het haken weer opgepakt. En nu, sinds enkele weken, ook het breien weer. Handwerken is voor mij ontspanning, therapie, een uitlaatklep, iets wat ik makkelijk thuis en zelfs liggend kan doen. Ik geniet er volop van 😉

Ik hoop jullie hier van informatie en inspiratie te kunnen voorzien, ik verheug mij er enorm op in ieder geval!

Liefs,
Wendy

 

Reageer op dit bericht