Blog

Blijf op de hoogte van de laatste YLA nieuwtjes!

gehaakt hart haakspiratie

Gehaakt Hartje voor Haakspiratie

Haar inspirerende blog Jip by Jan volg ik al een hele tijd, maar nu bracht ze ook een heus haakboek op de markt: Haakspiratie. Ik heb het over Janneke Assink.

Als eerste projectje probeerde ik het hart uit. Hiervoor gebruikte ik voor het eerst Phildar Partner 6 en ik ben heel tevreden met mijn keuze. Het garen is superzacht en haakt heel vlotjes. Ik koos voor de zalmkleur en combineerde die met de Phildar Diamant Argent. Het resultaat is heel mooi geworden vind ik zelf. De subtiele glinstering in de Diamant maakt het hart totally kerstproof.

In het boek haakt Janneke maar één kant van het hart, maar ik koos ervoor om beide kanten te haken om gedoe met stof te vermijden. Ik had net genoeg aan één bolletje Phildar Partner 6, dus dat is mooi meegenomen. Het hart zelf is 17cm hoog en kan perfect dienen als deur- of raamhanger of als kerstboomversiering. Ik laat hem hier nog even pronken en doe hem na de kerstperiode cadeau aan een lief klein baby’tje. In de kinderkamer zal die ook niet misstaan, denk ik!

gehaakt hart haakspiratie

Ik hoop dat ik jullie gehaakspireerd heb!

Liefs,
Jo-Lynn

Reageer op dit bericht