Blog

Blijf op de hoogte van de laatste YLA nieuwtjes!

YLA Crochet Along Four Seasons – sneak peek

Op deze zonnige, hete dag deel ik (Lotte) graag de nieuwste sneak peek van de YLA Crochet Along Four Seasons met jullie! Tijdens onze vakantie op Texel hebben we wat leuke foto’s kunnen maken van (een deel van) het patroon van de CAL. Een aantal jaren geleden heb ik mijn hart verkocht aan Texel. Terwijl ik toch echt ooit beweerde nooit twee keer naar dezelfde vakantiebestemming te gaan kom ik hier nu al voor de 4e keer. Ik kom er volledig tot rust en kan me weer opladen voor de komende drukke tijd. Haken, lezen, chillen bij een hippe strandtent en op het strand wandelen, meer heb ik niet nodig om te genieten! Dit jaar besloten Y (Yvonne) L (Lotte) & A (Antoine) dat het toch wel leuk zou zijn als we een weekend samen op het eiland zouden verblijven. Om de webwinkel niet te lang dicht te hoeven doen en onze klanten lang te laten wachten besloten we achter elkaar op vakantie te gaan met 1 weekend overlap op Texel.

Ons Bed & Breakfast ligt op een heerlijke locatie midden in de Texelse duinen vlakbij badplaats De Koog. Het landgoed heeft een prachtige boomgaard met kersenbomen, appelbomen en perenbomen. Er is buiten zelfs een privé sauna te huur met uitzicht over een natuurreservaat (waar geen mensen mogen komen, dus je hebt volledige privacy ;-))  Overal groeit en bloeit er van alles in de mooiste kleuren. Vogels vliegen af en aan, er zat zelfs een nestje vlakbij het Kruidenhuysje waar wij in verbleven. Zo leuk om te zien! Naast de pracht en praal van de natuur heeft ons B&B ook een enorm groot schaakbord in de tuin staan, waar je een potje kunt schaken met schaakstukken die wel 60 cm hoog zijn. Bijna levensecht en wat ons betreft een leuke plaats voor wat originele foto’s 🙂

schaakbord Texel

Sneak peek YLA Crochet Along deken

En daar is hij dan, de sneak peek van vandaag. Je ziet hier een gedeelte van de deken in de kleuren van het lenteseizoen.

sneak peek

Uiteraard volgen later nog meer foto’s en zullen de andere 3 kleurencombinaties ook aanbod komen. De komende tijd blijven we hard aan het werk om het ontwerp af te krijgen. Dan kunnen onze proefhaaksters aan de slag en hopelijk kunnen we in september starten met de verkoop van de haakpakketten. Wanneer de CAL precies zal starten weten we nog niet, maar we hebben er nu al zin in!

7 Reacties

 1. De sneak peek ziet er veelbelovend uit!!! Krijg er erg zin in!

 2. Wat een aparte sneakpeek! Ben heel benieuwd. Er worden lekker veel kleuren gebruikt. En zo te zien in mijn lievelingsgaren. Afwachten maar.

 3. We houden jullie op de hoogte ladies 🙂

 4. Ik zit te wachten met mijn haaknaald in de aanslag, zeker nu ik een deel van de lentedeken gezien heb! Krijg je een verwittiging via email als het patroon online staat?
  Groetjes!

  1. Wat leuk Cindy! Wij hebben er ook heel veel zin in. Het patroon komt morgenochtend om 10:00 uur online. Je krijgt er geen e-mail over, dus zult zelf even de pagina van de CAL in de gaten moeten houden. Maar dat komt vast goed! Alvast veel haakplezier gewenst morgen 🙂 http://www.ylalifestyle-blog.nl/yla-crochet-along/

 5. OK, dank je voor je snel antwoord ! Eindelijk mag mijn garen gebruikt worden, whoohoow!
  Ik ben superenthousiast 😉

Reageer op dit bericht