Blog

Blijf op de hoogte van de laatste YLA nieuwtjes!

YLA CAL Four Seasons

Haakpakketten YLA Crochet Along Four Seasons

Wat zijn we blij en trots dat we na maanden ontwerpen, haken en weer opnieuw beginnen jullie eindelijk concrete informatie kunnen geven over de YLA Crochet Along! Op woensdag 4 januari 2017 start de YLA CAL “Four Seasons”. Om de week wordt een deel van het patroon gepubliceerd van de gehaakte deken. Er zijn 8 delen en het laatste patroon wordt gepubliceerd op 12 april 2017. De patronen zijn te downloaden via het YLA blog of op de YLA Crochet Along Facebook groep.

VIER SEIZOENEN

De inspiratie voor de YLA Crochet Along haalden wij uit de vier seizoenen. Elk seizoen heeft zo zijn charme en prachtige kleuren. Met de vier seizoenen in ons achterhoofd hebben wij vier kleurencombinaties samengesteld voor de CAL. De originele dekens zijn ontworpen en gehaakt met Caron Simply Soft. Een prachtig 100% acryl garen dat mateloos populair is in Amerika. Caron Simply Soft voelt heerlijk zacht aan en heeft een mooie glans.

HAAKPAKKETTEN

Reserveer jouw favoriete seizoen nu via de webshop! Zo ben je (na betaling) zeker van een origineel haakpakket. Een haakpakket bevat 15 bollen Caron Simply Soft. De deken bestaat uit 11 kleuren, waarvan 4 bollen voor de hoofdkleur. De haakpakketten kosten €79,95 en worden vanaf 16 december verstuurd.

YLA CAL haakpakketten

KIES JE EIGEN EXTRAATJES

Het haakpakket wordt geleverd met een leuk extraatje. Je kunt zelf tijdens het bestellen kiezen voor een stevige vilten tas met leuke opdruk óf een setje stekenmarkeerders en rolmaatje met leuke opdruk.

3 Reacties

  1. English versions please & thank you for allowing me to join ❤️

Reageer op dit bericht